Voor info bel Benedikt en Elien op 057 21 40 01 of maak meteen een afspraak

Braem Interieur maakt van uw huis, een thuis!

Aanbod - Buitenschrijnwerk

Ramen en deuren

Ramen en deuren bepalen de stijl van uw woning, daarom is de keuze van het juiste buitenschrijnwerk net zo belangrijk. Niet alleen het visuele is belangrijk bij de keuze van uw ramen en deuren, het isolerend effect zal ervoor zorgen dat u op uw energiefactuur een aardig centje zal besparen.

Wij bieden ramen en deuren aan in zowel aluminium, PVC als hout, naar ieders smaak en budget. Ook voor de binnenafwerking bestaan er verschillende mogelijkheden. 

voordeur in aluminium
hefschuifraam met schuivend vliegenraam
houten ramen
Gevelbekleding

Bij zowel nieuwbouw als renovatie kan er gekozen worden om bepaalde gevels of de volledige aanbouw met hout of andere materialen te bekleden. Er kan gewerkt worden met kunstofmaterialen maar natuurlijk ook met planchetten uit diverse houtsoorten.

Gevelbekleding met kunstofplanchetten
Bekleding van dakoversteken
Padoek gevelbekleding verticaal
Tuinhuizen en Carports

Een tuinhuis als extra bergingsruimte met een luifel waaronder u 's avonds nog gezellig wat kan bijpraten? Of een carport waaronder u de auto kan parkeren zodat u niet telkens ijs moet krabben in de winter? Ook hiervoor kan u bij Braem Interieur terecht.

Tuinhuizen, carports, overdekte terrassen, ... worden door ons geheel op maat gemaakt en in het gewenste materiaal, bvb. padoek, ceder, afromozia, afzelia, thermowood, ...

 

 

Tuinhuis uit padoek
Dubbele carport - als overdekt terras en parkeerplaats
tuinhuis met plat dak - dennenhout
Poorten & omheiningen

Wanneer u in uw tuin vertoeft, heeft u wellicht ook graag wat privacy? Een houten omheining kan hiervoor de oplossing zijn.

Of wenst u liever een tuinpoortje zodat de kinderen veilig in de tuin kunnen spelen? Braem Interieur verzorgt graag deze projecten.

 

Houten tuinpoort met afsluiting
Houten poort uit afzelia
Houten poort padoek
Terrassen

Ook terrassen in hout zijn projecten waarvoor u bij Braem Interieur terecht kan. Ook hier heeft u weer een ruime materiaalkeuze.

Terras in padoek
Terras in bankirai
Terras in tropisch hardhout
Braem

Benedikt Braem en Elien Deroo:

Schietstraat 1
     8900 Dikkebus (Ieper)
     West-Vlaanderen

057 21 40 01

Braem op Facebook

info@braem-interieur.be


Maak meteen een afspraak >

Bekijk ook onze partners:

>Braem interieur